Tag på ferie i det solrige Malaga

Dette indhold er sponsoreret 

 

Synes du også sommeren er langt væk? Og trænger du til sol og varme her i vinterperioden? Hvis dette er tilfældet bør du overveje at tage en tur til udlandet, og få opladt dit d-vitamin lager igen! Hvis du dog ikke er til den brændende varme sol, er Malaga et godt eksempel på en by du kan tage til. Om vinteren ligger temperaturen på omkring de 15-20 grader i dagtimerne, og det er derfor stadig muligt at få noget varme og sol på kroppen. Det gode ved at tage afsted i vinterperioden er, at priserne samtidigt er mere overkommelige end hvis du skulle tage afsted om sommeren. Følg med i nedenstående artikel, hvis du har interesse for rejser til Malaga

Det er nemt og hurtigt at bestille billetter 

Det skal ikke være besværligt at bestille en rejse, hvilket rejsepriser.dk netop også har sørget for. Det eneste du skal gøre er, at indtaste din rejsedestination, fx Malaga, og dernæst tryk på ‘sammenlign flypriser’ knappen. På få sekunder finder serveren billige flybilletter til dig, der blot venter på at blive bestilt. Der vil blive søgt på tværs af over tusinde hjemmesider på én gang, hvilket er med til at give dig de bedste tilbud samt bedste valgmuligheder. Hjemmesiden rejsepriser.dk giver samtidigt et overskueligt overblik, og er med til at gøre det dejligt og lige til for dig, når du skal benytte deres side. 

Malagas skønne natur og kultur 

Malaga betegnes med sine 600.000 indbyggere som den største by i Andalusien, og er kendt af mange som Costa del Sol. Med en historie der rækker mere end 3000 år tilbage, er Malaga præget af mange forskellige kulturer samt historiske præg og indslag. Hvis du drømmer om at opleve noget kulturelt på din ferie, bør du over Pablo Picasso-museet, der netop ligger i Malaga og er netop et af de største turistmål i Spanien. Derudover er Malaga kendt for deres vinhandel, produktion af delikate oliven, sukker samt sæbe og tekstiler. Så hvis du har lyst til at blot at gå rundt de hyggelige gader, er der massere lokalt at kigge på. 

Oplev landets smukke strande 

Når du er færdig med at shoppe og være kulturel, kan du med fordel tage på Malagas smukke strand, der er over 1 kilometer lang. Her er der udsigt til en romantisk gåtur og smukke solnedgange med den du holder af. Malaga er kendt for sin smukke strand, og mange tager netop til byen for at opleve dette. Så skal din næste ferie ikke gå til Malaga?