5 gode råd til at holde formen, når du er på charterferie

Sponsoreret artikel

Når du rejser på ferie, handler det om at nyde at kunne koble helt af. Der skal slappes af og spises god mad. Men hvordan skal du bære dig ad, hvis du gerne vil kombinere solbadning, god mad og fysisk aktivitet? Det ser vi nærmere på her.

 

Gå ture i løbet af dagen

Har du mulighed for at gå ture til lokale turistattraktioner på din ferie, er det en god måde at få daglig motion. Vælger du at gå, frem for at køre eller tage offentlig transport, har du også bedre tid til at nyde området, hvor du er på ferie.

 

Svøm i poolen eller i havet

Svømning er sundt for din krop, og hvis du er på ferie med din familie, venner eller dine børn, kommer du helt sikkert til at kaste dig rundt i poolen eller havet i løbet af din ferie, hvilket også er en god måde at holde sig aktiv på.

 

Drik masser af vand

Det er altid en god idé at drikke vand, men når du er på ferie i varmen, er det især vigtigt. Vand hjælper med at skylle toksiner ud af din krop, hvilket især er godt, hvis du spiser lidt mere usundt end du plejer at gøre.

 

Spis sundt – også på ferien

Hvis du har adgang til dit eget køkken på din ferie, er det ingen sag at lave sunde, nemme retter, også selvom du er på ferie. Der skal selvfølgelig også være plads til at spise ude, men det behøver ikke at være hver aften. Er du et sted hvor der er buffet til aftensmaden, så er der højst sandsynligt stadig sunde alternativer. Tænk over at tallerkenen bør indeholde både grøntsager, protein og fibre.

 

De sunde vaner må gerne komme med på ferien

En ferie bør ikke sætte en stopper for de sunde vaner, du ellers har. At leve sundt er ikke ensbetydende med at leve kedeligt. Sørg for at tage de valg ift. kost og motion, der gør at du kan nyde din ferie mest muligt. Hvis du har det godt indeni, er du også mere tilbøjelig til at nyde ferien.

 

Vil du være klogere på træning?

Hvis du gerne vil være klogere på træning og sundhed, kan du med fordel besøge liiteGuard.dk. Et dansk sportsbrand, der laver innovativt løbetøj til mænd og kvinder. På deres webshop har de lavet et stort træningsunivers, hvor du kan finde viden om alt fra kaffeindtag ifbm. med løb til optimering af din vejrtrækning.

Besøg træningsuniverset her.